Miljö & Samhälle

Beställ ledstråk på nätet

Något som man ofta ser i offentliga miljöer är ledstråk, man kanske inte alltid direkt tänker på det men det finns i princip alltid där. Ledstråk kan man använda av flera olika anledningar och det finns dessutom många olika designer, material och funktioner på de ledstråk som går att beställa idag.

Vanligtvis så har man valt att sätta dit ett ledstråk för att göra vägen tydlig och även möjlig att upptäcka för de med olika handikapp genom att det blir en skiftning i struktur och material, detta ser man väldigt ofta i sjukhus- och vårdmiljöer för att man alltid enkelt ska kunna hålla sig på rätt kurs i korridoren eller på trottoaren utanför. Men man kan även använda sig av ledstråk som en snygg detalj exempelvis i butiksmiljöer för att göra det tydligt för besökare hur man lättast tar sig runt i butiken eller den lokal som ni ansvarar över. 

Olika slags ledstråk

Taktil Profil AB har arbetat i många år med att tillverka såväl kontrastmarkering som ledstråk och har därför kunskap och erfarenhet i hur man tar fram de allra bästa produkterna oavsett vilket material, vilken design eller hur er beställning än ser ut så kan de hjälpa er att ta fram ledstråk och markeringar som kommer att skapa de mest optimala lokalerna för er verksamhet. 

Exempel på olika ledstråk är bland annat det väldigt taktila ledstråket som är anpassat efter sjukhus och liknande miljöer som ofta tillverkas i plast eller gummi för att snabbt känna skillnaden, sen finns det även de mer dekorativa ledstråken som tillverkas metall med brons, silver eller guld som yttersta färglager och möjlighet att välja mönster, dessa används ofta i just butiker, på hotell, i restauranger och andra liknande lokaler. 

Så för att få ett komplett sortiment av olika slags ledstråk i hög kvalitet så är Taktil Profil AB bäst helt enkelt.