Teknik & Elektronik

Skaffa smart belysning

Med smart belysning menas ljus du kan styra, på ett smidigt sätt hemma. Med INTEGRATION DESIGN kan du göra just detta. Bland annat så jobbar detta företag med Lutron, som är ett märke inom ljusstyrning. Du kan alltså installera smart belysning hemma, och sedan styra ljusets flöde på flera olika sätt. Utöver att erbjuda smart belysning så har INTEGRATION DESIGN även en mängd andra smarta produkter, för både hem och kontor. Det innebär att du kan göra ditt hem smartare med ljus, ljud och det genom olika typer av system.

Belysning på ett smart sätt

Företaget erbjuder som sagt smart belysning, i form av ljusstyrning från Lutron. Med ett enda system kan du tända upp alla dina lampor, men med olika typer av dimrar på dem. Vad alla lampor ska ha för nivå, det ställer du in så att det blir förutbestämt. Denna smarta belysning kan även tända och släcka lampor på bestämda tidpunkter, eller ändra ljusstyrka. 

Du som vill ha smart belysning i ditt hem ska kontakta detta företag så kan de hjälpa dig med att installera det. Dessutom kan du få hjälp med ljudsystem hemma med. Kanske du vill ha ett hemmabio-system, eller ett musiksystem som gör att du kan lyssna på musik, oavsett i vilket rum du befinner dig i? Du som har ett företag kan även få hjälp med konferenssystem med både ljud, ljus och övrig teknik. För dig som vill läsa mer så kan du besöka INTEGRATION DESIGN på deras hemsida.