Kök & Badrum

Täta med hjälp av 3m tejp

3m tejp, är en slags tejp som används när man ska täta saker. Så är det så att du håller på med ett projekt hemma, där det krävs att du tätar, så är det bra att satsa på 3m tejp. Du hittar en 3m tejp återförsäljare hos Leif Arvidsson AB. Denna typ av tejp går att använda till lufttätning som ska vara permanent. 3 m tejp går även bra att använda för att skarva byggfolie, täta fönster och dörrar samt en mängd andra saker. Fogband, fogtejp och 3m tejp gör att du får det tätt. Det innebär att det läcker ut mindre energi. 

Fastigheten blir helt tät och energieffektiv. Fogmassa är annars vanligt att använda, men med 3m tejp så behöver du inte det.

Tätningstejp 3m för fogar

När du ska täta något, så är det väldigt bra med 3m tejp och när du ska göra andra saker, så finns det även tejp som passar för det. Hos Leif Arvidsson AB finns det till exempel fuktspärrstejp. Detta företag har det mesta för dig som bygger om där hemma. 

Deras sortiment består av bland annat badrumsfläktar, ventiler, tätningslister, klämskydd, beslag, fogmassor, kitt, fogband, verktyg och andra bra saker du kan komma att behöva. Om du vill läsa mer om vad de har för produkter så kan du besöka deras hemsida, för att se sortimentet, eller så kontaktar du dem direkt med dina frågor kring deras 3m tejp eller andra produkter som de har i sitt sortiment.